• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1393 beoordelingen
Menu

Van 12 t/m 17 maart 2018 is het De Week van Zorg en Welzijn. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Het televisieprogramma Heel Holland Zorgt springt hierop in en verzorgt dagelijks het laatste nieuws te zien rond de Week van Zorg en Welzijn.

Een aantal bekende Nederlanders gaan op bezoek bij verschillende zorg- en welzijnsorganisaties om een kijkje te nemen en zelf de handen uit de mouwen te steken. Zo hopen zij antwoord te vinden op vragen zoals ‘Hoe zwaar is het werk? Kan iedereen het doen? De BN’ers hebben verrassende ontmoetingen en maken actuele reportages. Meer dan één miljoen mensen werken iedere dag in deze sector, daarom de toepasselijke titel ‘Heel Holland Zorgt’. Ze lopen één dag mee met een organisatie en ontmoeten medewerkers om te zien wat voor mooi en bijzonder werk zij verrichten. Daarnaast is een razende reporter elke dag onderweg op zoek naar verrassend nieuws.

Smienk Trapliften op televisie

Enkele medewerkers van Smienk Trapliften en klanten die geholpen zijn met een traplift worden in het tv-programma ook geïnterviewd. Wij zijn partner van Heel Holland Zorgt geworden en zetten ons in om kwalitatief hoogwaardige gebruikte trapliften voor iedereen betaalbaar te maken, zodat langer thuis blijven wonen voor steeds meer mensen bereikbaar wordt.

Het resultaat van de opnames ziet u hieronder.

Auteur:
8 maart 2018
Auteur:
8 maart 2018