• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1387 beoordelingen
Menu

Bijzondere plaatsingsverhalen

Voor veel van onze klanten betekent de plaatsing van een traplift een bijzondere mijlpaal in hun leven. Enerzijds is het een erkenning van lichamelijke klachten, anderzijds een moment van hernieuwde vrijheid. Eindelijk kunt u weer veilig en zonder pijn of uitgeput te raken naar boven. Eindelijk weer lekker genieten van uw woning zoals dat vroeger zo vanzelfsprekend was.

Veel mensen die voor het eerst op hun eigen traplift zitten, doen dat daarom met een grote glimlach. Juist deze lach maakt het voor onze monteurs op de weg allemaal de moeite waard. Maar ook op kantoor in Nunspeet ontvangen we regelmatig enthousiaste kaartjes, berichten en dankwoorden die een speciale plek op het prikbord in de lunchruimte krijgen. Van deze fijne berichten en verhalen delen we er graag een aantal met jullie.

De weggelopen kat

Hoewel onze monteurs altijd netjes hun voeten vegen en proberen om de deuren zo goed mogelijk gesloten te houden, zodat u geen last heeft van tocht of kou, moeten de onderdelen van een traplift toch naar binnen worden gebracht. In een onbewaakt ogenblik zien sommige slimme katten hun kans schoon om stiekem naar buiten te glippen. Zo’n mooie Smienk bedrijfsbus is natuurlijk machtig interessant voor een kat en daarom besluiten enkele katten er een kijkje te gaan nemen. De onderstaande klant was na de installatie van een traplift haar geliefde viervoeter kwijt. We ontvingen een ongerust telefoontje: of de kat wellicht meegelift was in onze bus, terwijl de monteurs bezig waren met de installatie van hun traplift? Uiteraard hebben we goed gezocht. In de betreffende bus, maar ook het magazijn werd grondig doorgelicht en zelfs alle kantoren goed bekeken. Helaas geen kat te bekennen…

Gelukkig ontvingen we na enkele dagen een kaartje van een opgeluchte klant. De kat was toch niet meegelift met de bedrijfsbus, maar is uit zichzelf weggelopen en daarna weer terug naar huis gegaan. Eind goed al goed en de klant dubbel blij, met de traplift én hun kat!

Bijzonder item in de Libelle

Sommige klanten zijn zó enthousiast over hun nieuwe aanwinst, dat ze het wel van de daken kunnen schreeuwen. De dochter van een klant kon door een ernstige chronische vorm van de ziekte van Lyme niet meer goed traplopen en leed vreselijke pijn. Een traplift bood uitkomst en maakte haar helemaal gelukkig. Eindelijk: zonder pijn de trap weer op en een glimlach op haar gezicht. Dat vond haar moeder zo fijn, dat ze haar verhaal zelfs deelde met het bekende tijdschrift Libelle. Het werd geplaatst. Wij waarderen dit enorm, maar zijn vooral heel erg blij dat we de dochter van deze mevrouw zo goed hebben kunnen helpen. Daar doen we het voor. Bedankt voor het lieve kaartje!

Enthousiaste blogger

De heer Van de Beek uit Marknesse stond in zijn leven altijd klaar voor anderen en heeft in binnen- en buitenland acties opgezet voor hulpbehoevende mensen. Helaas ging zijn eigen gezondheid ook achteruit door onder meer een versleten knie waardoor hij nauwelijks meer veilig de trap op kwam. Gelukkig ontving hij van verschillende mensen een financiële bijdrage om de plaatsing van een traplift te realiseren.

Benieuwd hoe de plaatsing van zijn traplift in de praktijk verlopen is? Bezoek het gedetailleerde en enthousiaste plaatsingsverslag van de heer van de Beek, inclusief foto’s! Wij vinden het erg leuk om te zien dat onze klanten zo blij zijn met hun nieuwe aanwinst en vrijheid. Lees ook zijn ‘Project Traplift’-pagina, van financiering tot uiteindelijke plaatsing.

Installatie Traplift

Heeft u zelf een mooi verhaal bij uw traplift? Laat het ons weten, dat waarderen wij zeer!

Auteur:
21 december 2017
Auteur:
21 december 2017