• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,5 688 beoordelingen
Heeft u vragen? Bel 0341 - 76 80 71
Menu

Smienk Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van trapliften, maar ook van andere zaken met betrekking tot woningaanpassingen. Op deze pagina plaatsen wij regelmatig nieuwe berichten over dit vakgebied.

jul19
Nieuwe website!
Afgelopen week is de nieuwe website van Smienk Trapliften online gegaan. Na jarenlang succesvol gebruik te hebben gemaakt van onze oude website, werd het tijd om de website te vernieuwen. In samenwerking met Wielink Websolutions en C82 Design is er… Lees het volledige bericht »
Auteur:
19 juli 2017
jun08
Oorkonde namens het team van Goodwill
Wij zijn erg verrast door het leuke dankwoord en de oorkonde van het team van Goodwill! Smienk trapliften maakt het middels sponsoring mede mogelijk dat kinderen in 63 medisch kinderdagverblijven plezier kunnen beleven aan puzzels en kleurplaten en de speciale… Lees het volledige bericht »
Auteur: Thomas
8 juni 2017
mei30
Hulpmiddelen voor ouderen om langer thuis te wonen
Dat ouderen het liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis willen blijven wonen is een feit. Maar wat is hier voor nodig, welke hulpmiddelen zijn er en welke kosten brengt dat met zich mee?77 procent van de zelfstandig wonende senioren verwacht,… Lees het volledige bericht »
Auteur: Thomas
30 mei 2017
mrt13
NLdoet-actie groot succes
Vrijdag 10 maart 2017 hebben wij onze handen uit de mouwen gestoken tijdens de landelijke NLdoet-actie van het Oranje Fonds. De heren zijn aan de slag gegaan bij de zorglandgoed van Stichting Je Maintendrai in Oosterwolde. De dames bezorgden een… Lees het volledige bericht »
Auteur:
13 maart 2017
feb02
Nieuwe samenwerking met Acorn
Sinds dit jaar mag Smienk Trapliften zich de officiële dealer en servicepartner van de Engelse trapliftenfabrikant Acorn noemen. Een samenwerking waar we erg trots op zijn, aangezien Acorn één van de grootste en meest gerenommeerde trapliftfabrikanten ter wereld is. Daarbij… Lees het volledige bericht »
Auteur:
2 februari 2017
Vrijblijvende offerte

Weet u genoeg over onze trapliften? Vraag dan een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend.

» Offerte aanvragen
Gratis brochure

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen
bij u thuis.

» Gratis brochure
Klantenservice

Heeft u nog vragen over onze trapliften? De klantenservice staat
u graag te woord.

» Bel 0341 - 76 80 71