• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 904 beoordelingen
Heeft u vragen? Bel 0341 - 76 80 71
Menu

Smienk Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van trapliften, maar ook van andere zaken met betrekking tot woningaanpassingen. Op deze pagina plaatsen wij regelmatig nieuwe berichten over dit vakgebied.

okt18
Smienk Trapliften is FD Gazelle 2017
Smienk Trapliften behoort tot een van de ruim 750 snelst groeiende bedrijven van Nederland en mag zich daarmee officieel FD Gazelle 2017 noemen. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitreikt voor de… Lees het volledige bericht »
Auteur:
18 oktober 2017
okt02
Unieke kans! Gratis kaarten voor de Liever thuis!-beurs
Unieke kans! Ontvang gratis kaarten voor de Liever thuis!-beurs in Eindhoven Van 23 t/m 25 november 2017 vindt in het Beursgebouw te Eindhoven de Liever thuis!-beurs plaats, dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur. Op deze beurs met als thema… Lees het volledige bericht »
Auteur:
2 oktober 2017
sep15
Bezoek ons op de 50PlusBeurs
Bent u al een tijdje op zoek naar een traplift? Misschien heeft u een vraag over de mogelijkheden bij u thuis of wilt u simpelweg eens ervaren hoe het is om op een traplift te zitten? Dan hebben we goed… Lees het volledige bericht »
Auteur: Thomas
15 september 2017
jun08
Oorkonde namens het team van Goodwill
Wij zijn erg verrast door het leuke dankwoord en de oorkonde van het team van Goodwill! Smienk trapliften maakt het middels sponsoring mede mogelijk dat kinderen in 63 medisch kinderdagverblijven plezier kunnen beleven aan puzzels en kleurplaten en de speciale… Lees het volledige bericht »
Auteur: Thomas
8 juni 2017
mei30
Hulpmiddelen voor ouderen om langer thuis te wonen
Dat ouderen het liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis willen blijven wonen is een feit. Maar wat is hier voor nodig, welke hulpmiddelen zijn er en welke kosten brengt dat met zich mee?77 procent van de zelfstandig wonende senioren verwacht,… Lees het volledige bericht »
Auteur: Thomas
30 mei 2017
Vrijblijvende offerte

Weet u genoeg over onze trapliften? Vraag dan een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend.

» Offerte aanvragen
Gratis brochure

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen
bij u thuis.

» Gratis brochure
Klantenservice

Heeft u nog vragen over onze trapliften? De klantenservice staat
u graag te woord.

» Bel 0341 - 76 80 71