Traplift bij verkoop woning

Traplift aangetroffen in een woning?

Bij de verkoop van een woning wordt regelmatig een traplift aangetroffen. Voor de verkoopbaarheid van de woning wordt in de meeste gevallen geadviseerd de traplift weg te (laten) halen, maar wist u dat een gebruikte traplift geld waard is?

Gebruikte traplift is geld waard

Wanneer u of uw klant een traplift wil laten verwijderen, dan kunt u deze traplift aanbieden aan Smienk. U en uw klant ontvangen hier direct een contante vergoeding voor. Het enige wat u – of de cliënt – hoeft te doen is enkele foto’s van de traplift te maken en deze te versturen naar inkoop@smienktrapliften.nl. We brengen binnen 24 uur een bod uit. Bij akkoord maken we meteen een afspraak voor demontage.

Traplift bij verkoop woning

Jaarlijks belanden duizenden trapliften op de schroothoop. Deze trapliften zijn voor duizenden euro’s aangeschaft. Smienk zet zich ervoor in deze trapliften een tweede leven te geven. Een duurzame oplossing waarmee we kapitaalvernietiging tegengaan en andere mensen voordelig aan een traplift kunnen helpen.

Stap 1
Stap 2
Afronden
Uw traplift verkopen? Ontdek de waarde hier.
Gebruik dit formulier en ontvang binnen 24 uur een bod!
Upload hier foto’s van uw traplift
Tip: u kunt ook foto’s sturen middels Whatsapp naar 06 86 87 97 92

Sleep uw foto’s in het venster of selecteer deze op uw computer. Als u geen foto’s heeft kunt u deze stap ook overslaan.

Sleep uw foto’s in dit venster
of

Selecteer foto's op uw computer
Vul snel en veilig uw gegevens in.
Zo kunnen wij u de gratis brochure naar u opsturen.
Bedankt voor uw aanvraag!
We nemen binnen 24 uur contact met u op.

Hoort u binnen 24 uur niets van ons? Neem dan contact met ons op: 06 86 87 97 92.

Terug naar Home ›