• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1258 beoordelingen
Heeft u vragen? Bel 0341 - 76 80 71
Menu

Traplift kopen

Wilt u een traplift kopen, dan begint u met uitgebreid vergelijken van merken, modellen en prijzen van trapliften. U ziet een groot verschil tussen de prijs van nieuwe en gebruikte trapliften. Gebruikte trapliften kosten al gauw de helft minder dan gloednieuwe, terwijl een goed onderhouden en gereviseerde tweedehands traplift nog jarenlang zorgeloos meegaat. ‘Maar’, zult u zich afvragen, ‘kosten trapliften die al zijn gebruikt dan meer in onderhoud?’ Niet dus. Klanten die bij ons een traplift kopen, kunnen een onderhoudscontract afsluiten en krijgen dan vijf jaar garantie. U weet zo zeker dat u gedurende vijf jaren geen onvoorziene kosten maakt.

Traplift prijzen hangen af van vorm en lengte

Een gebruikte traplift is ongeveer de helft goedkoper dan een nieuwe traplift. Dat is een vuistregel. De prijs van een tweedehands traplift is vooral afhankelijk van de lengte en het aantal bochten.

U begrijpt dat een rechte traplift eenvoudiger te bouwen en te installeren is dan een lift die één of twee bochten moet maken. Hierdoor hebt u al een rechte traplift vanaf €1.690, terwijl een gebruikte traplift met één of twee bochten vanaf €2.190 verkrijgbaar is.

Bent u benieuwd naar de exacte prijs voor uw trap? Een trapliftadviseur komt uw trap graag even bekijken. Vraag onderaan deze pagina een geheel vrijblijvende offerte of onze gratis brochure aan.

De juiste traplift kopen

Er zijn verder flinke prijsverschillen tussen merken, ook bij tweedehands trapliften. In de praktijk betekent dit dat wij voor elk budget wel een geschikte traplift kunnen bieden. Vanzelfsprekend voldoen ál onze tweedehands trapliften aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. U bent verzekerd van de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Na uw trap te hebben bekeken, kijken wij welke gebruikte trapliften uit onze voorraad goed op uw trap passen. Zo houden we de kosten laag. Heeft u voorkeur voor een bepaald merk? Laat ons dat gerust weten, dan houden we daar bij de selectie rekening mee.

Gegarandeerd de laagste prijs

Samenvattend: we kunnen de vraag ‘Wat kost een traplift?‘ niet exact beantwoorden, omdat er veel variabelen zijn. Voor een globaal overzicht kunt u kijken op onze prijzen pagina. Wat we u wél kunnen garanderen, is dat u bij ons de allerlaagste prijs betaalt voor uw tweedehands traplift. Hebt u bij ons een traplift gekocht en ziet u daarna bij een andere officiële aanbieder dezelfde tweedehands traplift voor een lagere prijs, dan betalen wij u het prijsverschil terug. Met deze laagste-prijs-garantie hebt u ook op het gebied van prijs de zekerheid van de beste keuze.

GRATIS ADVIES

Wilt u een traplift kopen en exact weten wat een traplift voor uw woning kost en welke traplift het beste bij u past? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw trap op te meten en een passende offerte... Lees meer »

Persoonlijke ervaring

Mevr. van Doorn uit Wehl wilde graag een traplift kopen. En daar heeft ze geen spijt van gekregen! Dankzij haar traplift behoort gewrichtspijn tot bij het traplopen tot het verleden. Bekijk haar video hierboven.

Wilt u een gratis brochure ontvangen of een vrijblijvende maatwerkofferte?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure