• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1109 beoordelingen
Heeft u vragen? Bel 0341 - 76 80 71
Menu

Traplift kopen

Wilt u een traplift kopen, dan begint u natuurlijk met uitgebreid vergelijken van merken, modellen en prijzen van trapliften. U ziet een groot verschil tussen de prijs van nieuwe en gebruikte trapliften. Gebruikte trapliften kosten al gauw de helft minder dan gloednieuwe, terwijl een goed onderhouden en gereviseerde tweedehands traplift nog jarenlang zorgeloos meegaat. ‘Maar’, zult u zich afvragen, ‘kosten trapliften die al zijn gebruikt dan meer in onderhoud?’ Niet dus. Klanten die bij ons een traplift kopen, kunnen een onderhoudscontract afsluiten en krijgen dan vijf jaar garantie. U weet zo zeker dat u gedurende vijf jaren geen onvoorziene kosten maakt.

traplift kopen

Traplift prijzen hangen af van vorm en lengte

De vuistregel is dat een gebruikte traplift ongeveer de helft goedkoper is dan een nieuwe traplift. De tweedehands traplift prijzen variëren sterk. De prijs is afhankelijk van de lengte en het aantal bochten. U begrijpt dat een rechte traplift makkelijker te bouwen en te installeren is dan een lift die één of twee bochten moet maken. Hierdoor hebt u al een rechte traplift vanaf €1.690, terwijl een gebruikte traplift met één of twee bochten startprijzen hebben vanaf €2.190.

Wilt u precies weten waar u aan toe bent, vraag dan een vrijblijvende offerte aan onderaan deze pagina.

Kosten trapliften variëren per merk

Er zijn verder flinke prijsverschillen tussen merken, ook bij tweedehands trapliften. In de praktijk betekent dit dat wij voor elk budget wel een geschikte traplift kunnen bieden. Vanzelfsprekend voldoen ál onze tweedehands trapliften aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. U bent verzekerd van de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Samenvattend: we kunnen de vraag ‘Wat kost een traplift?‘ niet exact beantwoorden, omdat er veel variabelen zijn. Voor een globaal overzicht kunt u kijken op onze prijzen pagina.  Wat we u wél kunnen garanderen, is dat u bij ons de allerlaagste prijs betaalt voor uw tweedehands traplift. Hebt u bij ons een traplift gekocht en ziet u daarna bij een andere officiële aanbieder dezelfde tweedehands traplift voor een lagere prijs, dan betalen wij u het prijsverschil terug. Met deze laagste-prijs-garantie hebt u ook op het gebied van prijs de zekerheid van de beste keuze.

Traplift kopen of huren?

Overigens is er nóg een alternatief om een voordelige traplift in huis te krijgen: u kunt in plaats van een traplift kopen ook een traplift huren. Of dat interessant is, hangt van verschillende factoren af. U leest er alles over op onze pagina “Een traplift kopen of huren?”

Gratis advies

Wilt u een traplift kopen en exact weten wat een traplift voor uw woning kost en welke traplift het beste bij u past? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw trap op te meten en een passende offerte te maken. Vul hiervoor onderstaand formulier in.

Wilt u een gratis brochure ontvangen of een vrijblijvende maatwerkofferte?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure