• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1363 beoordelingen
Menu
+-

Traplift verkopen

Wilt u uw traplift verkopen? Ook dan staat Smienk Trapliften voor u klaar. Wij zorgen dat uw traplift binnen een week wordt verwijderd. Daarnaast krijgt u van ons een goede vergoeding voor uw traplift. Op die manier bent u verzekerd van een professionele en snelle verwijdering, zonder blijvende schade, en krijgt u daarnaast een goede vergoeding. Wilt u een afspraak maken? Ga dan naar onze speciale website www.trapliftverkopen.nl en maak een afspraak!
+-

Hoe werkt het?

Stap 1. Aanvraag indienen

Laat ons weten welke traplift u wilt verkopen op onze website www.trapliftverkopen.nl. Geef het bouwjaar door, het merk van de traplift en stuur een foto mee. Dien een zo volledig mogelijke aanvraag in, zodat wij een goed beeld krijgen van de traplift die u wilt verkopen. Via deze link ontvangt u al binnen 24 uur een bod op uw traplift!

Stap 2. Samen plannen we een afspraak in

Een adviseur neemt vervolgens telefonisch contact met u op. Tijdens dit gesprek ontvangt u de prijsindicatie voor uw traplift. Binnen een week komt een ervaren monteur bij u langs om de traplift te verwijderen. Indien nodig kan dit zelfs binnen 48 uur.

Stap 3. Traplift verwijderen

Een monteur komt bij u langs om de uw traplift te bekijken. Afhankelijk van de staat van uw lift maakt u een definitieve afspraak over het verkopen van uw traplift. De lift wordt vervolgens direct gedemonteerd en meegenomen. U ontvangt gelijk contant geld bij de demontage. Heeft u nog vragen? Bel ons op 085-760 3435
Heeft u nog vragen?

Bij Smienk Trapliften vinden we het belangrijk dat u goed geholpen wordt met uw vragen. Daarom hebben we de meeste gestelde vragen op een rijtje gezet: Veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact op met de afdeling klantenservice.

Bel de klantenservice: 0341 – 76 80 71.
We staan u graag te woord.