Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!  

Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!

Betalen

Hier vindt u alle informatie over de betalingsmogelijkheden, termijnen en andere info met betrekking tot geldzaken.

 • Betaalmogelijkheden

  Pinbetalingen

  De meeste banken hanteren een pinlimiet per week. Ongeacht wat uw saldo is kunt u niet meer pinnen dan dit pinlimiet. Indien het te betalen bedrag hoger is dan het pinlimiet van uw bank dient u uw pinlimiet eenmalig te verhogen. Bij de meeste banken kunt u uw pinlimiet zelf online aanpassen, neem anders contact op met uw lokale bank. Op deze manier weet u zeker dat u straks probleemloos kunt pinnen.

  De volgende maxima gelden voor het doen van pinbetalingen in Nederland

  Rabobank           € 5000,- p/w     

  ABN Amro          € 2500,- p/d

  ING Bank            € 2500,- p/d

  SNS Bank            € 2500,- p/d

   

  Heeft u een rekening bij een andere bank die niet voorkomt in bovenstaand overzicht? Kijk dan op de website van uw eigen bank.

 • Betalingsregeling

  Betaling in termijnen

  Bij Smienk Trapliften is het ook mogelijk uw traplift te betalen in termijnen. Wij hebben dit volledig in eigen beheer zodat dit geen extra kosten voor u met zich mee brengt. Onze klantenservice medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden. Bel 0341-768071 voor meer informatie.

  Traplift huren

  Bij Smienk Trapliften bieden wij ook traplift verhuur aan. U betaald hiervoor een startbedrag bij levering en gedurende de gebruikersperiode een vast bedrag per maand. Dit bedrag wordt elke maand afgeschreven door middel van automatische incasso. U hoeft hier zelf niets voor te doen.

 • Wanneer betalen?

  Betaling bij levering

  Bij Smienk Trapliften komen wij eerst onze beloftes na voordat u de rekening hoeft te voldoen. U hoeft dus nooit een aanbetaling te doen maar betaald altijd pas bij levering en installatie van de traplift. Voor de veiligheid van onze medewerkers geven wij sterk de voorkeur aan betaling per pin. Onze monteurs hebben een mobiel pinapparaat bij zich zodat u ter plekke bij hen kunt pinnen; eenvoudig en veilig. 

 • Belastingaftrek

  Vanaf begin 2014 heeft de overheid de aftrek van de traplift als hulpmiddel helaas stopgezet. Tot die tijd waren trapliften, evenals woningaanpassingen, volledig aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Met ingang van 2014 is er uitdrukkelijk voor gekozen om een aantal specifiek benoemde hulpmiddelen van de aftrek uit te sluiten. Het gaat hierbij om hulpmiddelen die ook vergoed kunnen worden op basis van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

  • Staat uw vraag of antwoord er niet tussen?

   Dan beantwoorden wij deze graag persoonlijk voor u. U kunt ons bellen op 0341-768071. U kunt ons ook een bericht of mail sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

53948