Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!  

Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!

Aankoopproces Traplift

 • Levertijd Traplift

  De stap naar een traplift kan soms best groot zijn. Het is immers niet altijd makkelijk om te accepteren dat uw mobiliteit afneemt en u wat slechter ter been wordt. Maar wanneer u de knoop eenmaal heeft doorgehakt, wilt u ook zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van uw lift.

  Binnen welke tijd wordt mijn lift geleverd?

  Omdat wij meer dan driehonderd trapliften op voorraad hebben, kunnen wij uw traplift meestal binnen een week leveren. In die week zorgen wij dat de traplift volledig wordt aangepast en klaargemaakt voor gebruik. Eenmaal bij u thuis zorgen we voor een veilige en goede montage en geven we u duidelijke instructies over het gebruik.

  Spoed?

  Als u door omstandigheden heel veel haast heeft met de plaatsing van de traplift, kunnen we een speciale spoedprocedure in gang zetten. Dit betekent dat we de lift in principe binnen 48 uur bij u thuis plaatsen. De tijd die we nodig hebben voor de plaatsing, verschilt overigens per lift. Zo verloopt de plaatsing van een traplift zonder bochten vaak wat sneller dan de plaatsing van een traplift met bochten.

  Altijd maatwerk!

  Of uw traplift binnen 48 uur geplaatst moet zijn, of dat u een weekje moet wachten op de levering, wij zorgen voor een maatwerkinstallatie. Onze monteurs meten uw trap nauwkeurig op, en zorgen ervoor dat uw traplift naadloos past op uw trap. Daarbij houden we altijd rekening met de hoogste veiligheidseisen. Zo letten we erop dat uw kleding niet tussen de rails kan komen, uw voeten een veilig plekje hebben tijdens de rit, de technische specificaties kloppen en de stoel stevig op de rails is geïnstalleerd.

 • Spoedlevering

  In bepaalde gevallen is een spoedlevering van een (tweedehands) traplift noodzakelijk. Bijvoorbeeld door plotselinge immobiliteit, of omdat een bestaande traplift in huis het opeens niet meer doet. Smienk Trapliften kan, in gezamenlijk overleg, een gebruikte of nieuwe traplift met spoed leveren! Normaal gesproken wordt een tweedehands traplift binnen 2 á 3 weken geleverd. Is er sprake van spoed, dan krijgt u voorrang en doen wij er alles aan om een traplift naar keuze binnen 48 uur te leveren!

  Binnen 48 uur een traplift in huis?

  Ons service- en installatieteam is overal in Nederland inzetbaar. Hebt u vandaag of morgen nog een gebruikte stoellift voor de trap nodig? Vul uw telefoonnummer in op onze website en we bellen u op werkdagen direct terug. Het is ook mogelijk om de spoedaanvraag naar ons toe te sturen via het contactformulier.

 • Werkwijze plaatsing

  Onze thuisadviseurs nemen uw thuissituatie nauwkeurig op. Zorgvuldig worden alle hoogte-, lengte- en dieptematen gemeten. Dit gebeurt tot op de millimeter nauwkeurig. Daarnaast kijken wij naar de stroompunten in uw woning. Door een accu en aansluiting op het stroomnet weet u immers zeker dat u niet stil komt te staan bij een stroomstoring. 

  In de werkplaats werken vakmensen aan uw lift. Zowel de motorunit als de rails worden exact ingesteld. In ons testcentrum wordt uw lift vervolgens uitgebreid getest. Onze trapliften voldoen hierdoor altijd aan de optimale veiligheidseisen. 

  Eenmaal bij u thuis zorgen we voor een veilige en goede montage en krijgt u duidelijke instructies over het gebruik. 

  • Staat uw vraag of antwoord er niet tussen?

   Dan beantwoorden wij deze graag persoonlijk voor u. U kunt ons bellen op 0341-768071. U kunt ons ook een bericht of mail sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

53946