Hoe Werkt Een Traplift

Hoe werkt een traplift?

Hoe werkt een traplift eigenlijk?

Een vraag die we regelmatig krijgen en wat we u graag uitleggen. Een traplift is in een stoel (of soms een plateau) die over een speciale rail kan bewegen. In de stoel zit een elektromotor die ervoor zorgt dat deze omhoog en omlaag over de traplift kan bewegen. De rail voor de stoel wordt netjes en stevig op de traptreden gemonteerd. Er hoeft dus niet in uw muur geboord te worden. Voor zowel de stoel als de rail zijn veel verschillende opties mogelijk.

Traplift is eenvoudig te bedienen

Een traplift is eenvoudig zelf te bedienen. Vrijwel elk model is uitgerust met een eenvoudige joystick of bediening die u kunt vasthouden tijdens de rit. Er is geen kracht nodig voor het indrukken van de knoppen of het bedienen van de joystick. Trapliften komen automatisch tot stilstand wanneer u de knop of de joystick loslaat.

Wat Kost Een Stoellift

Een geschikte traplift vinden

Trapliften zijn geschikt om personen te vervoeren. Eén persoon per rit. Er zijn ook liften die personen in een rolstoel kunnen vervoeren. Uiteraard moet het apparaat dit extra gewicht wel kunnen dragen. Ook voor zwaarlijvige mensen zijn er daarom speciale trapliften verkrijgbaar. Hoe een traplift precies werkt kunt u zelf ondervinden door een proefrit aan te vragen bij een leverancier. Onze adviseur helpt u daar graag mee!

Traplift kosten

Advies nodig?

Een traplift kiezen kan best lastig zijn. Dat begrijpen we bij Smienk heel goed. We komen we graag bij u thuis langs om u meer te vertellen over onze trapliften. Dagelijks rijden onze adviseurs door heel Nederland. Een adviseur leert u alles over de mogelijkheden en u kunt uiteraard alle vragen stellen die u heeft. Vraag nu een gratis thuisadvies aan door te bellen met 0341-768071.

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,8

Op basis van 1771 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Uiterst tevreden. Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Scheelt enorm qua prijs.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Geweldig om zo snel boven te kunnen komen!”
Mevrouw Korf-Augustijn uit Wolvega

'In twee weken was de lift geregeld!'

klantenvertellen.nl
10

“Ik kan weer veilig en zonder pijn naar boven.”

Meneer Dekker uit Kerkdriel heeft veel last van artrose in zijn knieën en rug. Operaties hielpen hem niet. Dankzij een gebruikte traplift van Smienk kan hij weer veilig en pijnvrij naar boven. Bovendien kan hij nu in zijn eigen vertrouwde omgeving blijven wonen!

klantenvertellen.nl
10
Vul uw gegevens in en ontvang deze binnen enkele dagen thuis.

 

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Bedankt! Uw aanvraag is verstuurd!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›