Goedkope traplift

Op zoek naar een goedkope traplift?

Dan is een tweedehands traplift de beste oplossing. Smienk levert de veiligste traplift voor de laagste prijs. Een nieuwe traplift kopen is meestal erg duur, terwijl een gebruikte traplift van dezelfde kwaliteit en met dezelfde veiligheid en betrouwbaarheid tot wel de helft voordeliger is. En dat merkt u direct in uw portemonnee! Kortom, u houdt uw geld over voor de leuke dingen die er echt toe doen.

Hoeveel kost een betaalbare traplift?

Wat u precies voor uw traplift betaalt is vooral afhankelijk van uw trap. Een rechte traplift is vanzelfsprekend wat goedkoper dan een traplift met één of meerdere bochten. Ook tussen merken zit verschil. Een traplift van Otolift is bijvoorbeeld goedkoper dan het merk ThyssenKrupp. Omdat wij goedkope trapliften van alle merken aanbieden, kunnen we u daarom onafhankelijk adviseren. We zetten alle mogelijkheden en kosten overzichtelijk voor u naast elkaar. Zo maakt u in alle vrijheid uw eigen keuze. En natuurlijk geven we u, indien gewenst, graag ons advies over welke traplift wij in uw geval het best passend vinden.

Kwaliteit en veiligheid bij goedkope trapliften

Met een traplift van Smienk kiest u voor een lage prijs, maar ook voor veiligheid. Elke traplift wordt voor plaatsing nauwkeurig gecontroleerd en voldoet na vakkundige revisie aan de strengste eisen. En wanneer uw traplift jaarlijks wordt onderhouden, garanderen wij zelfs een levenslange garantie. Mocht het nodig zijn, komen we zelfs in de avonden of weekenden kosteloos naar u toe.

Advies nodig?

Een traplift kiezen kan best lastig zijn. Dat begrijpen we bij Smienk heel goed. Zij meten bij u thuis uw trap op en adviseren over alle mogelijkheden. Nog niet helemaal overtuigd? We komen we graag bij u thuis langs om u meer te vertellen over onze trapliften. Dagelijks rijden onze adviseurs door heel Nederland. Een adviseur leert u alles over de mogelijkheden en u kunt uiteraard alle vragen stellen die u heeft. Vraag nu een gratis thuisadvies aan.

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,8

Op basis van 1678 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Uiterst tevreden. Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Scheelt enorm qua prijs.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Geweldig om zo snel boven te kunnen komen!”
Mevrouw Korf-Augustijn uit Wolvega

'In twee weken was de lift geregeld!'

klantenvertellen.nl
10

“Ik kan weer veilig en zonder pijn naar boven.”

Meneer Dekker uit Kerkdriel heeft veel last van artrose in zijn knieën en rug. Operaties hielpen hem niet. Dankzij een gebruikte traplift van Smienk kan hij weer veilig en pijnvrij naar boven. Bovendien kan hij nu in zijn eigen vertrouwde omgeving blijven wonen!

klantenvertellen.nl
10
Vul uw gegevens in en ontvang deze binnen enkele dagen thuis.

 

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Bedankt! Uw aanvraag is verstuurd!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›