Moderne tweedehands trapliften
Met garantie
Alle A-merken
Snel geleverd
Maatwerk mogelijk

Veelgestelde
vragen.

We geven antwoord op de meestgestelde vragen.

De aanschaf of het gebruik van een traplift kan voor vragen of problemen zorgen bij u als gebruiker. Dat begrijpen wij bij Smienk maar al te goed. Om u zo goed mogelijk te kunnen voorzien van de juiste informatie of de beste hulp, hebben we de meestgestelde vragen voor u op een rijtje gezet.

Monteur met stoel

Is een gebruikte traplift wel veilig?

Een traplift bestaat uit twee delen: de stoel met motorunit en de rails. Deze rails wordt op maat van uw trap gemaakt. Bij een gebruikte traplift wordt een bestaande rails aangepast aan de maat van uw trap. De stoel met motorunit bevat software die uw traplift veilig omhoog en naar beneden stuurt. Deze programmering regelen we opnieuw in voor uw situatie. Zo kunt u zorgeloos van uw traplift gebruik maken. Net zo veilig als nieuw, alleen dan goedkoper.
Bekijk onze video voor meer informatie over onze trapliften en het verwerkingsproces.

Stephan

Waar komt mijn gebruikte traplift vandaan?

Smienk werkt intensief samen met gemeenten, woningbouwcoöperaties en andere instanties.
Deze krijgen regelmatig trapliften terug welke niet langer nodig zijn. Met deze instanties zijn duidelijke afspraken gemaakt voor het terugkopen van trapliften. Zo kopen wij geen trapliften op ouder dan acht jaar en zijn alle trapliften voorzien van onderhoudshistorie. Zo bent u verzekerd van een goed product! Daarnaast kopen wij ook trapliften
op van particulieren onder dezelfde voorwaarden.

Monteurs met rail
Wat moet ik weten over gebruikte trapliften?

Door de jarenlange opgebouwde ervaring van Smienk hebben we veel (technische) kennis van alle verschillende typen trapliften. Hierdoor zijn we in staat een gebruikte traplift volledig aan te passen aan uw wensen. Voordat een gebruikte traplift bij u wordt geplaatst gaat hier het nodige werk aan vooraf:

 

Testen: Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uw traplift wordt om deze reden door onze specialisten uitvoerig getest op 31 veiligheidspunten. Voorbeelden hiervan zijn controle op rem-beveiligingen, klembeveiligingen, connectoren, oplaadpunten etc.

Reviseren: Alle slijtgevoelige onderdelen van de traplift worden vervangen. Zo is uw traplift bijvoorbeeld altijd voorzien van nieuwe accu’s. Indien nodig wordt uw traplift op maat gemaakt voor uw trap. Vervolgens wordt de programmering van de traplift aangepast aan uw trap en aan de gebruiker van de traplift.

 

Klantwensen: Wilt u dat uw traplift niet alleen motorisch piekfijn in orde is maar ook esthetisch niet van nieuw te onderscheiden? Dat kan! Ook opnieuw stofferen van het stoeltje en poeder coaten van de rail valt onder de mogelijkheden. Vanzelfsprekend is het stoeltje van de traplift altijd netjes en schoon.

Hoe verloopt de plaatsing van mijn traplift?

In deze video laten we u stap voor stap zijn hoe de plaatsing van een traplift door onze monteurs wordt gedaan. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Inkoop Smienk

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze klantenservice (0341 76 80 71). Of stuur ons een
e-mail naar: klantenservice@smienktrapliften.nl.
U kunt ons op werkdagen bereiken tijdens onze kantooruren van 09:30 – 17:30 uur.

Wist u dat u tijdens een vrijblijvend thuisadvies
alle vragen direct kunt stellen aan onze adviseurs?

Alle informatie nog eens nalezen in onze gratis brochure?

U kunt deze direct aanvragen, u ontvangt de
brochure binnen 3 werkdagen thuis. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsindicatie.