Als traplopen
een probleem wordt

Wilt u ook lekker thuis blijven wonen?

Als traplopen een probleem wordt, kan thuis blijven wonen een behoorlijke uitdaging vormen. Ook mevrouw van Doorn uit Wehl ondervond dat aan den lijve: “Ik kreeg steeds meer last van mijn spieren en gewrichten en op den duur moest ik me echt ophijsen aan de leuning om nog naar boven te komen. Naar beneden ging nog wel, maar zelfs dat deed ik op een gegeven moment maar achterwaarts. Ik dacht, als ik nou een traplift zou hebben, dan zou dat natuurlijk veel prettiger zijn!”.

Vraag de gratis brochure aan

Trap vormt een uitdaging

Wellicht is bovenstaande herkenbaar voor u. Met de jaren sluipen ouderdomsklachtjes er vaak langzaam in. De trap wordt toch steeds uitdagender om te belopen, en u merkt dat u hem daarom liever maar uit de weg gaat. Dat beperkt u toch al in uw vrijheid. Verhuizen is meestal geen aantrekkelijk optie, aangezien u gehecht bent aan uw huis, alle ruimte die het biedt en de omgeving. Mevrouw van Doorn wilde ook absoluut niet verhuizen: “We hebben inmiddels al veel geïnvesteerd in dit huis, maar een verhuizing, daar moet je toch niet aan denken? Nee, dat willen we echt niet hoor!”.

Traplift is ideale oplossing

Een traplift is een prachtige oplossing als het traplopen lastig gaat. Toch kan dit een te dure optie zijn, waardoor een verhuizing onvermijdelijk lijkt. Maar gelukkig is er sinds enkele jaren ook de mogelijkheid om een gebruikte traplift aan te schaffen. Hierdoor kan er flink worden bespaard op de nieuwprijs. De traplift wordt net als bij een nieuw geheel voor u op maat gemaakt, en geleverd met garantie.

Voordelen van een traplift

Smienk Trapliften beschikt over een grote voorraad gebruikte trapliften. Deze grote voorraad maakt het mogelijk om u te matchen aan een passende traplift. Een gebruikte traplift van Smienk:

 

  • Weer veilig en comfortabel naar boven
  • Al vanaf € 1690 door hergebruik
  • De trap blijft beloopbaar
  • Ook weer eenvoudig te verwijderen
Mevr. van Doorn is in haar nopjes

Mevrouw van Doorn koos ook voor een gebruikte lift van Smienk: “De traplift is geweldig! Ik hoorde van de mannen die hem geïnstalleerd hebben dat er ook veel mensen zijn die eigenlijk te laat zijn en vaak denken: ‘had ik dat nou maar eerder gedaan!’. Nou dat gaat mij niet gebeuren dacht ik. Ik heb nú last en ik wil nú een traplift hebben was mijn gedachte. De installatie verliep heel soepel. Helemaal geen rotzooi en wat er aan materiaal overbleef was binnen een mum van tijd weer het huis uit. Geweldig! Ja, en ik heb in alle rust uitleg gekregen en gezien hoe het werkte. Ja, dat is geweldig gegaan allemaal.”. Bekijk hier haar complete verhaal.

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,8

Op basis van 1652 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Uiterst tevreden. Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Scheelt enorm qua prijs.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Geweldig om zo snel boven te kunnen komen!”
Mevrouw Korf-Augustijn uit Wolvega

'In twee weken was de lift geregeld!'

klantenvertellen.nl
10

“Ik kan weer veilig en zonder pijn naar boven.”

Meneer Dekker uit Kerkdriel heeft veel last van artrose in zijn knieën en rug. Operaties hielpen hem niet. Dankzij een gebruikte traplift van Smienk kan hij weer veilig en pijnvrij naar boven. Bovendien kan hij nu in zijn eigen vertrouwde omgeving blijven wonen!

klantenvertellen.nl
10
Vul uw gegevens in en ontvang deze binnen enkele dagen thuis.

 

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Bedankt! Uw aanvraag is verstuurd!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›