Check mark Moderne tweedehands trapliften
Check mark Met garantie
Check mark Alle A-merken
Check mark Snel geleverd
Check mark Maatwerk mogelijk

Als traplopen
een probleem wordt

Wilt u ook lekker thuis blijven wonen?

Als traplopen een probleem wordt, kan thuis blijven wonen een behoorlijke uitdaging vormen. Ook mevrouw van Doorn uit Wehl ondervond dat aan den lijve: “Ik kreeg steeds meer last van mijn spieren en gewrichten en op den duur moest ik me echt ophijsen aan de leuning om nog naar boven te komen. Naar beneden ging nog wel, maar zelfs dat deed ik op een gegeven moment maar achterwaarts. Ik dacht, als ik nou een traplift zou hebben, dan zou dat natuurlijk veel prettiger zijn!”.

Traplopen Een Probleem

Trap vormt een uitdaging

Wellicht is bovenstaande herkenbaar voor u. Met de jaren sluipen ouderdomsklachten er vaak langzaam in. De trap wordt toch steeds uitdagender en misschien merkt u dat u hem liever uit de weg gaat. Dat beperkt u toch al in uw vrijheid. Verhuizen is meestal geen aantrekkelijke optie. Veel mensen zijn gehecht bent aan hun huis, de ruimte en de omgeving. Mevrouw van Doorn wilde ook absoluut niet verhuizen: “We hebben inmiddels al veel geïnvesteerd in dit huis, maar een verhuizing, daar moet je toch niet aan denken? Nee, dat willen we echt niet hoor!”.

Wat kost een traplift?

Traplift is ideale oplossing

Een traplift is een prachtige oplossing als het traplopen lastig gaat. Toch kan dit een te dure optie zijn, waardoor een verhuizing onvermijdelijk lijkt. Maar gelukkig is er sinds enkele jaren ook de mogelijkheid om een gebruikte traplift aan te schaffen. Hierdoor kan er flink worden bespaard op de nieuwprijs. De traplift wordt net als bij een nieuwe voor u op maat gemaakt en geleverd met garantie.

traplift prijzen

Voordelen van een traplift

Smienk Trapliften beschikt over een grote voorraad gebruikte trapliften. Dat maakt het mogelijk om uw trap te matchen aan een passende traplift. Een gebruikte traplift van Smienk:

 

  • Weer veilig en comfortabel naar boven
  • Al vanaf € 1690 door hergebruik
  • De trap blijft beloopbaar
  • Ook weer eenvoudig te verwijderen
Mevr. van Doorn is in haar nopjes

Mevrouw van Doorn koos ook voor een gebruikte lift van Smienk: “De traplift is geweldig! Ik hoorde van de mannen die hem geïnstalleerd hebben dat er ook veel mensen zijn die eigenlijk te laat zijn en vaak denken: ‘had ik dat nou maar eerder gedaan!’. Nou dat gaat mij niet gebeuren dacht ik. Ik heb nú last en ik wil nú een traplift hebben, was mijn gedachte. De installatie verliep heel soepel. Helemaal geen rotzooi en wat er aan materiaal overbleef was binnen een mum van tijd weer het huis uit. Geweldig! Ja, en ik heb in alle rust uitleg gekregen en gezien hoe het werkte. Ja, dat is geweldig gegaan allemaal.”. Bekijk hier haar complete verhaal.

Niet alle velden zijn juist ingevuld

Uw adres is: Wijzig

Lock

Uw gegevens zijn veilig bij ons.
Door verzenden van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy beleid.

klantenvertellen 9,3
Moderne trapliften
Tweedehands met garantie
Alle A-merken
Snel geleverd
Maatwerk mogelijk
Terugkoopgarantie
24/7 storingsdienst