Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!  

Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!

Traplift onderhoud

Onderhoud

Goed onderhoud! Logisch toch?

Weleens in een auto zonder apk gereden? Lijkt me behoorlijk eng. En gevaarlijk. Er kunnen immers allerlei kleine defecten schuilgaan onder die mooie, opgepoetste buitenkant. Nee, als het gaat om onze auto willen we gaan voor maximale veiligheid en zekerheid. En dat is logisch. Want het gaat om onze veiligheid.

Onderhoud traplift

Net zoals uw auto vraagt een traplift ook om goed onderhoud. Tijdens deze zogenaamde apk worden alle onderdelen van uw traplift nauwkeurig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd of gereviseerd. Logisch, want het gaat om uw veiligheid.

Wie betaalt het onderhoud?

Wanneer u een traplift bij ons koopt, zullen wij u een onderhoudscontract aanbieden. Afhankelijk van uw wensen zorgen wij voor goede afspraken wat betreft onderhoud en garantie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, en kunt u elk moment van de dag aanspraak maken op onze hulp.

Technische calamiteiten

Natuurlijk hopen we dat het nooit voorkomt. Maar mocht u te maken krijgen met een technische storing, dan zorgen we dat we binnen 24 uur bij u op de stoep staan. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0341-768071. Een veilig idee, toch?

813