Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!  

Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!

Smienk Trapliften Overleg

Hoogste kwaliteit: trapliften met garantie

Zeker van kwaliteit

Als u met uw traplift naar boven of beneden gaat, wilt u niet stil komen te staan. U hebt tenslotte een traplift omdat u mobiel wilt zijn. Misschien bent u er volledig van afhankelijk. Het zou voor u bijzonder ongemakkelijk zijn als u niet meer naar boven of beneden kunt. Daarom wilt u zeker zijn van kwaliteit.

Betrouwbare trapliften

Dat begrijpen we bij Smienk trapliften. Een lage prijs is daarom niet de enige eis die we aan onze trapliften stellen. Ook als het om een 2e hands traplift gaat, moet de kwaliteit top zijn. Dat wil zeggen: hoogwaardige, duurzame onderdelen en een uitstekende technische staat. U hebt niets aan een goedkope traplift die u in de steek laat.

A-merken en kwaliteitskeurmerken

We kopen onze trapliften zorgvuldig in. Of we nu een jonge gebruikte traplift inruilen of een complete partij bij de fabriek opkopen, altijd letten we op de kwaliteit. Daardoor vallen er al een aantal bij de inkoop af. Puur een kwestie van kwaliteitsselectie. En om tegenvallende kwaliteiten uit te sluiten, kiezen we alleen voor A-merken. Dat we het TUV- en CE-merk mogen voeren, zegt al genoeg. Ook toezichthoudende instanties hebben vertrouwen in de kwaliteit van onze producten.

Garantie

Om onze klanttevredenheid te waarborgen, bieden wij op alle trapliften een garantie tot 5 jaar. Bel snel voor meer informatie.

Bekijk hier direct al onze scherpe geprijsde trapliften
 

Traplift nodig
Traplift nodig?
Vraag naar onze scherpe prijzen!
  • Bespaar tot 50%
  • Alleen topmerken
  • 5 jaar garantie icm jaarlijks onderhoud
Offerte aanvragen
628