Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!  

Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!

Waarom Smienk Trapliften

Waarom Smienk Trapliften

Als u op zoek gaat naar een passende traplift kijkt u natuurlijk eerst kritisch naar uw budget. U heeft misschien uw spaargeld al nauwkeurig opzij gezet voor het geval u ooit behoefte zou krijgen aan extra ondersteuning bij uw mobiliteit. En nu het zover is, wilt u niks anders dan waar voor uw geld.

Om u te verzekeren van een goede aankoop, oriënteert u zich daarom ook rustig en goed. U vraagt om advies, struint het internet af naar de technische specificaties en kenmerken van elk liftmerk, leest brochures, wikt en weegt, en kiest uiteindelijk voor de traplift die wat u betreft het best bij uw levensstijl én bij uw budget past.

Advies

Allemaal prima natuurlijk. Maar het kan ook een stuk eenvoudiger. Bij Smienk trapliften weten we namelijk alles over trapliften. We weten als geen ander wat het verschil is tussen de diverse merken, begrijpen de verschillende mechanieken, hebben verstand van de technische specificaties, weten alles over zitcomfort en maken een nauwkeurige afweging tussen kwaliteit en prijs. Het enige wat u moet doen is ons vertellen wat uw wensen en behoeften zijn. Wij geven u graag advies!

Scherpe prijs

Maar dat is nog niet alles. Bij Smienk trapliften gaan we nog een stapje verder. Zo kijken we samen hoe u de beste kwaliteit krijgt voor de scherpste prijs. Die prijs is natuurlijk afhankelijk van uw behoeften en wensen. Daarnaast introduceren we u in de wereld van de gebruikte liften. Nee, onze trapliften zijn niet gloednieuw en hebben zich al volop bewezen. Maar dat is dan ook alles. Onze gebruikte liften voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen zoals die in Nederland gelden. Net als de gloednieuwe exemplaren die van de band rollen. Er is echter een groot verschil; de prijs. Omdat onze liften zich al bewezen hebben, is de prijs een stuk scherper dan die van een nieuwe lift. Daarnaast zorgen wij, waar nodig, voor een geheel nieuwe poedercoating en stoffering, zodat uw lift niet van nieuw is te onderscheiden.

Prijs-kwaliteit

De kosten? Ach, het is net zoals met een elektrische fiets; er zitten exemplaren bij voor een budgetprijs, maar er zijn ook liften waarvoor u wat dieper in de buidel moet tasten. Maar hoe dan ook, u zult bij ons nooit meer betalen dan bij een ander. Doorgaans betaalt u voor een traplift bij ons minder dan de helft van de nieuwprijs. En de kwaliteit? Die is top. Welke keus u ook maakt.

Traplift nodig
Traplift nodig?
Vraag naar onze scherpe prijzen!
  • Bespaar tot 50%
  • Alleen topmerken
  • 5 jaar garantie icm jaarlijks onderhoud
Offerte aanvragen
811