Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!  

Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!

Tweedehands trapliften

Nieuwe of tweedehands traplift?


Kiest u voor nieuwe of gebruikte traplift?

Wilt u een (tweedehands) traplift kopen? Dan wilt u natuurlijk verzekerd zijn van topkwaliteit. Zeker wanneer u er dag en nacht afhankelijk van bent. U neemt dan ook liever geen risico’s en streeft naar een zo veilig mogelijke aanschaf. Daarom kiest u voor een compleet nieuwe traplift. Klinkt logisch. Of toch niet?

Traplift kopen: Uw budget

Allereerst reserveert u een bepaald budget voor uw traplift. Want u weet als geen ander dat de aanschaf van een traplift flink wat vergt van uw portemonnee. Vervolgens gaat u op zoek naar een kwaliteitslift die past bij dat budget. En dat kan best weleens tegenvallen. Want aan een nieuwe traplift van topkwaliteit hangt simpelweg een behoorlijk prijskaartje. U wikt en weegt en besluit dan dat kwaliteit en veiligheid meer wegen dan het prijskaartje.

Prachtig natuurlijk. Maar het kan ook anders.

100% A-kwaliteit

Smienk Trapliften levert tweedehands trapliften van topkwaliteit. We kiezen daarom bij de inkoop uitsluitend voor A-merken. En dat voor een veel prettiger prijs dan de nieuwe exemplaren. Bovendien hebben onze trapliften zich al bewezen. Daardoor bent u altijd verzekerd van optimale veiligheid en maximale kwaliteit. Want ook als het om een tweedehands traplift gaat, moet de kwaliteit top zijn.

Optimale veiligheid, ook bij tweedehands trapliften

Alle trapliften die wij verkopen zijn vakkundig getest en gereviseerd en voldoen, net als de nieuwe exemplaren, aan alle veiligheidseisen.

Hoe het zit met maatwerk? Ook dat is geen probleem. Onze tweedehands trapliften kunnen aangepast worden aan elke trapsoort. Of u nu een rechte trap heeft, of een trap met meerdere bochten, de traplift kan helemaal naar wens aangepast worden.  

Lees meer over de voordelen van een tweedehands traplift.

Maatwerk-advies

Nog niet helemaal overtuigd? Dan komen we graag bij u thuis om een en ander uit te leggen over onze trapliften en onze werkwijze. Dan kunnen we gelijk een kijkje nemen bij uw trap en een maatwerk-advies geven. En u kunt uiteraard alle vragen stellen die u nog heeft. Vraag nu een gratis thuisadvies aan.

Klantvideo

Al duizenden klanten gingen u voor. Bekijk deze video om de ervaringen van een klant te horen.

Traplift nodig
Traplift nodig?
Vraag naar onze scherpe prijzen!
  • Bespaar tot 50%
  • Alle topmerken
  • 5 jaar garantie icm jaarlijks onderhoud
Offerte aanvragen
630