Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!  

Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!

ThyssenKrupp trapliften

Bent u geïnteresseerd geraakt in een traplift van ThyssenKrupp en wilt u nu weten waar u deze traplift veilig kunt aanschaffen voor de laagste prijs? De adviseurs van Smienk Trapliften willen u graag helpen om de juiste ThyssenKrupp traplift uit te zoeken voor de beste prijs. Wij zijn op dit moment de marktleider op het gebied van gebruikte trapliften en wij kunnen u daarom een traplift aanbieden die tot wel vijftig procent goedkoper is dan andere aanbieders. Bent u geïnteresseerd naar de prijzen van onze gebruikte trapliften? Kijk dan op onze pagina bij gebruikte trapliften. Meer informatie over de trapliften van ThyssenKrup kunt u hieronder lezen.

ThyssenKrupp

ThyssenKrupp is eén van de bekendste fabrikanten van trapliften. Deze bekende liftenfabrikant is een van de grootste leveranciers op het gebied van diverse soorten liften, zoals goederenliften, personenliften en ook trapliften. ThyssenKrupp is vooral bekend geworden door zijn verregaande innovatie. Zo loopt het bedrijf vaak voorop met nieuwe ontwikkelingen en besteedt het veel tijd en geld aan de ontwikkeling van de trapliften.

Soorten trapliften

ThyssenKrupp Encasa kent twee soorten trapliften: de Swing en de Levant.

De Swing

De Swing traplift is een bijzondere traplift. Deze lift is door een speciaal draaisysteem namelijk geschikt voor alle soorten trappen. Hierdoor kan de stoel zowel op rechte trappen als op trappen met bochten (inclusief wenteltrappen) gebruikt worden. Dit draaisysteem houdt in dat de stoel en de voetenbank los van elkaar gedraaid kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat u eenvoudig op- en af kunt stappen. Ook het design is gericht op comfort. De brede stoel met armleuningen beschermt u tegen valpartijen. Daarnaast neemt de stoel weinig ruimte in beslag en beweegt hij zich geluidsloos naar boven. Kortom, wie kiest voor de Swing, is verzekerd van optimaal gebruiksgemak en maximaal comfort.

De Levant

De Levant heeft dezelfde technische specificaties als de Swing, maar is wat eenvoudiger. Door het design is de Levant meer geschikt voor rechte trappen.De Levant kent twee soorten: de Levant Classic en de Levant Comfort. De Levant Classic is een eenvoudige, maar zeer comfortabele traplift voor elke rechte trap. De Levant Comfort is voorzien van een automatische draaizitting, waardoor op- en afstappen nog makkelijker wordt.

Gebruikte ThyssenKrupp trapliften

Natuurlijk kunt u een gloednieuwe traplift aanschaffen. Maar er zijn ook andere alternatieven. Zo biedt Smienk prachtige gebruikte ThyssenKrupp trapliften in alle soorten en maten. Naast tweedehands ThyssenKrupp trapliften verkoopt Smienk ook vele andere merken. Deze trapliften voldoen, evenals een nieuwe traplift, aan de hoogste kwaliteitseisen. Bovendien is de prijs sterk gereduceerd ten opzichte van een nieuwe traplift. Daarnaast biedt Smienk een betrouwbare onderhoudsovereenkomst, zodat u altijd verzekerd bent van een efficiënt werkende traplift. Zo maken we luxe voor iedereen betaalbaar.

Kiest u voor Thyssenkrupp? Maak dan nu een afspraak en ontdek welke traplift het beste bij uw lichamelijke conditie, én uw budget past. 

Traplift nodig
Traplift nodig?
Vraag naar onze scherpe prijzen!
  • Bespaar tot 50%
  • Alleen topmerken
  • 5 jaar garantie icm jaarlijks onderhoud
Offerte aanvragen
795