• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1294 beoordelingen
Heeft u vragen? Bel 0341 - 76 80 71
Menu

Traplift voor buiten

U wilt dat uw pand toegankelijk is voor iedereen. Ook voor mensen die slecht ter been, of rolstoelafhankelijk zijn. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook helpen met een traplift voor buiten.

Voordelige traplift voor buiten

Smienk trapliften verkoopt gebruikte trapliften. De traplift wordt in onze werkplaats op maat gemaakt en uitvoerig getest. Hierdoor garanderen wij eenzelfde kwaliteit als nieuwe trapliften, maar dan honderden euro’s voordeliger.

Waar let ik op bij een traplift voor buiten?

Het is alleen mogelijk om buiten een traplift voor een rechte trap te plaatsen. Wij zijn namelijk afhankelijk van leveranciers van nieuwe trapliften. Alleen voor rechte trappen kunnen wij dezelfde kwaliteit en veiligheid garanderen.

Een traplift voor buiten heeft dezelfde kwaliteitseisen als een traplift binnen. De traplift moet echter ook weersbestendig zijn. U wilt de traplift immers jaren gebruiken. Wij verkopen trapliften die bestand zijn tegen vrijwel alle weersomstandigheden, zoals regen, hagel en ijs. Een traplift werkt altijd op elektriciteit. Wij zorgen daarom dat alle elektronica goed is afschermt. Ook de stoellift wordt van waterafstotend materiaal gemaakt. En uiteraard ontvangt u een afdekhoes.

Zo zorgen wij dat uw pand of tuin toegankelijk wordt voor u en uw gasten. Voor een betaalbare prijs.

De zekerheden van Smienk trapliften:

  • 5 jaar garantie
  • 24/7 onderhoudsservice
  • Binnen 48 uur leverbaar
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Betrouwbaar advies
Heeft u behoefte aan een traplift weet u niet wat u precies nodig heeft? Laat u adviseren. Een goed advies is maatwerk. Een vriendelijke adviseur komt graag langs om uw situatie te bespreken. Elke dag rijden meerdere deskundige adviseurs door het land. Er is dus altijd een adviseur naar u onderweg.

Wilt u een gratis brochure ontvangen of een vrijblijvende maatwerkofferte?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure