• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1393 beoordelingen
Menu

Traplift voor een rolstoel

Traplift voor rolstoelgebruiker

Als rolstoelgebruiker kent u het belang van een goede traplift. Zeker in een huis met meerdere verdiepingen, bent u dagelijks afhankelijk van uw traplift. Het is dan ook niet zo gek dat u veel waarde hecht aan comfort en veiligheid.

Onafhankelijk gebruik

Met onze trapliften kunt u elke verdieping van uw huis onbezorgd bereiken. De meeste trapliften zijn namelijk voorzien van een draaibaar stoeltje met opklapbare armleuningen, waardoor u eenvoudig vanuit uw rolstoel in het stoeltje kunt gaan zitten.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een speciale plateaulift. Nadeel hiervan is echter dat deze liften zoveel ruimte in beslag nemen, dat ze, wegens ruimtegebrek, in de meeste huizen niet geïnstalleerd kunnen worden. Daarnaast zijn de kosten van deze liften vaak schrikbarend hoog. Dit in tegenstelling tot een tweedehands traplift, voorzien van een draaibare stoel en opklapbare armleuningen. Ook hiermee bent u als rolstoelgebruiker niet afhankelijk van een begeleider of huisgenoot.

Smienk Trapliften

Bij Smienk hebben we standaard diverse trapliften met draaibare stoel en opklapbare armleuningen op voorraad. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle levering. Daarnaast streven wij altijd naar optimale veiligheid. Na de aanschaf zullen wij er dan ook alles aan doen om de lift niet alleen snel, maar ook veilig bij u te installeren.

Maatwerk

Als trapliftspecialist bieden wij altijd oplossingen op maat. Dat betekent dat wij onze gebruikte liften tot in detail aanpassen aan uw persoonlijke situatie. Zo kan een gebruikte lift ook maatwerk zijn.

Wilt u een gratis brochure of vrijblijvende offerte ontvangen?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure