De veiligste
traplift voor de laagste prijs.

Gebruik uw energie voor de leuke dingen.

Veilig genieten van uw hele huis, zoals u dat gewend bent. Smienk is specialist in kwalitatieve, hergebruikte trapliften van alle merken. Al onze trapliften worden exact voor u op maat gemaakt en geleverd met levenslange garantie. Zo houdt u genoeg geld en energie over voor de leuke dingen.

Vraag de gratis brochure aan

Een gebruikte traplift, hoe zit dat precies?

Dankzij onze unieke werkwijze kunnen wij een bestaande traplift opnieuw op maat te maken en volledig aanpassen aan uw wensen. U kiest zelf bijvoorbeeld de uitvoering, kleur en bekleding. Zo heeft u een passende traplift naar uw smaak én bespaart u duizenden euro’s. Bovendien voorkomen we samen onnodige verspilling: een gebruikte traplift is voor iedereen de slimste keuze!

Onze 6 zekerheden.

Bij Smienk bieden we u de veiligste traplift tegen de laagste prijs.
Dat zeggen we niet alleen, we garanderen het ook met onze 6 zekerheden:

Een traplift naar tevredenheid.

Wij zijn pas tevreden als we een glimlach zien, voor minder doen we het niet.
Ontdek wat onze klanten vonden van de oplossing die Smienk ze geboden heeft.

klantenvertellen.nl
9,8

“Dit had ik veel eerder moeten doen!”

Verhuizen? Ik moest er niet aan denken. Gelukkig kon ik bij Smienk voor een fractie van de nieuwprijs een gebruikte traplift kopen. Ik kan nu lekker blijven genieten van mijn eigen huis, heerlijk!

Fam. van Doorn uit Wehl
klantenvertellen.nl
9,8
Bekijk meer klantreviews

Alles op uw gemak nalezen in onze gratis brochure?

Vraag nu onze brochure aan en lees alles over de mogelijkheden en kosten van een traplift. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan komt u snel te weten wat uw traplift kost.

Gratis brochure aanvragen Vraag een vrijblijvende offerte aan

Tweedehands trapliften dankzij Erik Smienk.

In 2013 startte Erik Smienk als eerste in Nederland met het aanbieden van tweedehands trapliften. Dit was voor die tijd hoogst ongebruikelijk en werd afgedaan als onmogelijk. Een traplift is maatwerk, werd er gezegd.

 

Erik nam hier geen genoegen mee en begon met het in- en verkopen van tweedehands trapliften. Hij bewees dat het wel degelijk mogelijk is en maakte een traplift bereikbaar voor iedereen. Zo begon hij met de gebruikte traplift de strijd tegen het onnodig verspillen van trapliften.

 

Nu, zes jaar later, is Smienk Trapliften een bloeiend bedrijf dat al duizenden mensen heeft mogen helpen aan een betaalbare traplift.

 

Profiteert u ook mee? Bekijk onze traplift prijzen.